Retourneren

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@byhedges.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Aanmelden retour
Meld uw retour aan via info@byhedges.nl onder vermelding van het ordernummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Verkeerd artikel ontvangen

Mocht u onverhoopt een verkeerd artikel hebben ontvangen, neem dan contact met ons op via info@byhedges.nl of 023 5285529

[!HEADBOTTOM[ ] HEADBOTTOM!]

We use cookies to be able to offer the services and functions on our website and to improve the user experience.
You agree to our cookies if you continue to use our website. More info